Prima ediţie a crosului Tineretului de la Rădăuţi, „O nouă şansă”, o reuşită deplină


Intră acum și în grupul de

Vremea capricioasă de sâmbătă, 13 iunie 2009, nu a încurcat deloc socotelile organizatorilor acestei manifestări, aceasta fiind o reuşită deplină din punct de vedere al participanţilor şi a acţiunii propriu-zise unde sportul, buna dispoziţie şi tinereţea s-au împletit armonios.

Peste 700 de tineri din Rădăuţi, Suceava, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc au participat la o defilare prin centrul municipiului Rădăuţi, însoţiţi de fanfară şi au fost aplaudaţi cu căldură de rădăuţenii aflaţi în centrul oraşului.

Toţi participanţii s-au aliniat la start pe diferite secţiuni de vârstă, cel mai tânăr participant având vârsta de 4 ani iar cel mai vârstnic fiind bine trecut de 70 de ani. Campionii au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi medalii, precum şi cu premii care au fost oferite de multiplul campion mondial K1 Ionuţ Atodiresei, Matei Tătar, organizatorul acestui cros, directorul DJT Suceava, Ovidiu Milici şi Coman Cătălin, directorul DJS.

Participanţii au fost foarte încântaţi de prezenţa lui Ionuţ Atodiresei, aceştia având posibilitatea de a se fotografia alături de acesta precum şi de centurile câştigate de-a lungul carierei.

Manifestarea de la Rădăuţi s-a dorit a fi o sărbătoare a sportului, a echilibrului şi a armoniei organizatorii exprimându-şi speranţa că cea de-a doua ediţie se va bucura de un succes şi mai mare.


Intră acum și în grupul de