La Cacica se dezbate revigorarea turismului balnear din judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primăria comunei Cacica va fi joi, gazda unei noi întâlniri a Grupului de lucru legisilativ pentru dezvoltarea turismului la nivelul judeţului Suceava. Această şedinţă are ca temă generală dezbaterea unor măsuri ce vizează reabilitarea turismului balnear din judeţul Suceava.

Potrivit Sandei Maria Ardeleanu, deputat în Parlamentul României, problematica turismului balnear constituie una dintre priorităţile de pe agenda de lucru a Ministrului Turismului, Elena Udrea, Suceava fiind unul din judeţele recunoscute cu potenţial în domeniul balnear. Seria de dezbateri ce vor avea loc pe tema turismului balnear vizează îmbunătăţirea legislaţiei în acest domeniu şi contribuţia concretă a deputaţilor şi senatorilor PD-L de Suceava la revigorarea turismului balnear din zonă.

La reuniunea de joi vor participa membrii Grupului de lucru legislativ pe probleme de turism, condus de deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, reprezentanţi ai primăriilor din localităţile sucevene interesate de această problematică -Vatra Dornei, Cacica, Solca, precum şi reprezentanţi din partea Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din staţiunea Vatra Dornei. La întâlnire şi-a anunţat prezenţa şi doctorul Ioan Ieţcu, şeful secţiei Balneo-Fizioterapie de la Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava .

Menţionăm că Grupul de lucru legislative pe probleme de turism a înaintat deja un proiect legislative de modificare a Legii nr. 755/2001 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România.


Intră acum și în grupul de