Concert de zile mari şi foc de artificii în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Centrul Sucevei a fost luat cu asalt sâmbătă seara de sucevenii dornici să asiste la concertul susţinut de trupele: Intensiv, Blaxy Girls, Smiley şi Cargo.
Organizat cu ocazia “Zilelor Sucevei”, ediţia 2009, concertul i-a reunit pe câţiva dintre ei mai apreciaţi şi iubiţi artişti ai momentului.

Prima care a evoluat pe scena suceveană a fost trupa “Intensiv”, aceasta fiind urmată de tânăra trupă Blaxy Girls care au încântat publicul tânăr cu piesele: “If you feel my love”, “Dear mama”, “Tu”, “Respir încet”, “Oare trebuie să pierzi” etc., stârnind o adevărată isterie în rândul fanilor. După încheierea recitalului fetele de la Blaxy Girls au dat autografe şi s-au fotografiat alături de fani.

Următoarea vedetă care a cântat pentru suceveni a fost Smiley. Acesta a dezmorţit publicul cu melodiile de pe noul său album “În lipsa mea”. “Am bani de dat, am datorii la stat”, “Designed to love you”, “Preocupat cu gura ta” sunt piesele cu care Smiley a reuşit să stârnească ropote de aplauze în rândul fanilor, aceştia cântând alături de artist binecunoscutele refrene.

Cei mai aşteptaţi artişti ai serii au fost cei de la Cargo, o bună parte din publicul de pe esplanada Casei de Cultură sucevene venind special pentru concertul celebrei trupe. Demn de apreciat este faptul că solistul trupei a făcut mari eforturi să ajungă la acest concert din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a fost nevoit să se deplaseze ajutat de nişte cârje din cauza problemelor pe care le are la picior. Recitalul susţinut de iubiţii artişti a reprezentat o adevărată bucurie pentru sucevenii, fanii înrăiţi trăind la intensitate maximă melodiile trupei. Hit-urile “Dacă ploaia s-ar opri”, “Ziua vrăjitoarelor”, “Nu mai am ţigări”, “Călare pe motoare”, etc. au făcut publicul să agonizeze de-a dreptul şi să ceară continuarea concertului.

După trei ore de muzică şi distracţie, sucevenii prezenţi pe esplanada Casei de Cultură au putut urmări un grandios foc de artificii care a încheiat sărbătoarea “Zilelor Sucevei”, ediţia 2009.


Intră acum și în grupul de