Pub-ul boem “La Fierărie” sărbătoreşte un an de existenţă


Intră acum și în grupul de

Pub-ul boem “La Fierărie” aniversează sâmbătă, 25 iulie, un an de existenţă. Sucevenii dornici să participe la evenimentul care marchează aniversarea “Fierăriei” vor avea parte, începând cu ora 20:00, de umorul trupei de stand-up comedy, “The Jokers” şi mai târziu, de la ora 22:00, vor petrece o “noapte albă” alături de Sir Blues, Vali Răcilă.

Intrarea la eveniment este liberă.

Potrivit managerilor “Fierăriei” sucevene, “în mai puţin de un an de la deschidere, pub-ul boem şi-a scris propria poveste. A început timid şi a prins formă din mâinile şi viziunea noastră, ca asociaţi, a continuat cu mult curaj, implicare şi susţinere din partea partenerilor şi colaboratorilor. A trecut un an şi, între timp, locul a fost sfinţit de oameni de seamă care ne-au trecut pragul şi de evenimentele cu atmosferă unică pe care le organizăm de dragul culturii, al prietenilor şi prieteniilor ce se leagă în astfel de seri”.

Sucevenii vor avea “Liber Acces la Cultură”, proiect care continuă “La Fierărie” cu un recital T-Jazz unpluged, joi, 23 iulie, începând cu ora 21:00.
De asemenea, joi, 30 iulie, de la ora 21:00, Lucian Dragotă oferă publicului o seară cu poezie, umor şi muzică folk.
În data de 6 august, Cristi Rangu şi Relu Calcea se vor întoarce “la Fierărie” pentru a încânta audienţa cu un program care combină muzica şi poezia, sunetele şi versurile.

Intrarea la evenimente este liberă.


Intră acum și în grupul de