Cafeneaua cu joburi și ateliere de creație pentru copii, la Iulius Mall Suceava în acest weekend

Iulius Mall Suceava organizează, în weekend, mai multe evenimente pentru suceveni de toate vârstele.

Astfel, sâmbătă, 22 februarie 2020, începând cu ora 10:00, se redeschide Cafeneaua cu Joburi, la etajul Iulius Mall Suceava. Până la ora 18:00, publicul are posibilitatea de a consulta oferta variată de locuri de muncă disponibile, din Suceava și din străinătate.

La târgul ide joburi sunt așteptate toate persoanele care caută noi oportunități în carieră, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare.

Joburile vacante sunt în domenii precum: back-office, call-center, IT, construcții, servicii, producție, transport de mărfuri și persoane, agricultură, industria textilă și multe altele.

Evenimentul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM, iar cei care își doresc pot primi și consiliere specializată, asistență în redactarea CV-ului, dar și sprijin în facilitarea interacțiunii directe cu angajatorii.

Pe lângă asta, faimosul șoricel Mickey Mouse va fi modelul pe care copiii de la Atelierul de Creație vor lipi și decupa, în această săptămână. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, micuții sunt așteptați de specialiștii Creativ & Deco, în zona Kids, să creeze pe șablonul din polistiren fața lui Mickey, așa cum și-o imaginează.

Materialele sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar la final, artiștii vor pleca însoțiți de noul prieten. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.