“FIFA 2009” s-a jucat la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Prima ediţie a concursului playstation FIFA 2009, care s-a desfăşurat la Iulius Mall Suceava, a avut parte de suspans, fair-play, competitivitate şi emoţii din plin. Participanţii s-au declarat prieteni la sfârşitul concursului şi şi-au promis să se înfrunte şi la următoarea ediţie a acestei competiţii.

Înscrierile pentru FIFA 2009 s-au făcut începând de luni, 27 iulie, până vineri, 31 iulie, ora 13.00, la Centrul Info de la intrarea principală în IuliusMall. Vineri, la ora 17.00, lista cuprindea 36 de înscrişi, cu vârste cuprinse între 10 şi 26 de ani.

Sâmbătă, la ora 11.00, s-a dat startul concursului, care a durat mai bine de 6 ore. Premiile puse în joc au fost câştigate de : Bogdan Teodorovici (24 de ani) – locul I (200 lei), Alexandru Stoleriu (23 ani) – locul II (100 lei), Sebastian Dumitru (24 de ani) – locul III (50 lei).

Jocul ales a fost FIFA 2009 pe PS2, iar concursul a fost structurat pe şaisprezecimi, optimi, sferturi, semifinale, finala mare şi finala mică. Un joc a avut o durată de 8 minute ( 2 reprize de 4 minute). Fiecare concurent a trebuit să câştige 2 din 3 jocuri pentru a putea accede în faza superioară a concursului.

Deoarece cei mai mulţi dintre concurenţi s-au dovedit a fi foarte experimentaţi, multe meciuri au avut parte de prelungiri sau lovituri de departajare.
Potrivit organizatorilor, succesul primei ediţii a acestui concurs atrage organizarea, în viitorul apropiat, unei ediţii secunde.


Intră acum și în grupul de