Prima ediţie a Târgului de covoare „Proges”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava găzduieşte, în perioada 8 – 23 august 2009, prima ediţie a Târgului de covoare „Proges”, care se va desfăşura la parterul Iulius Mall, pe culoarul de lângă hipermarketul Auchan.

Deschis vizitatorilor în orarul 10.00-22.00, Târgul de covoare „Proges” îşi propune să devină o tradiţie, unde periodic vor fi expuse cele mai noi modele şi texturi de covoare, pentru toate gusturile.

Plecând de la ideea că un covor reprezintă soluţia optimă şi la îndemâna oricui pentru reinventarea spaţiului de locuit, beneficiind şi de avantajele estetice dar mai ales practice, Târgul de covoare „Proges” reuneşte, prin colecţiile prezentate, culori vesele, modele geometrice armonios îmbinate, dar şi motive florale care să se preteze oricărui interior, de la clasic la modern, transformând o simplă încăpere într-un spaţiu unic şi intim ce reflectă personalitatea fiecăruia.

Printre gamele special oferite în cadrul acestui târg, organizatorii îi îmbie pe suceveni cu “Cel mai vechi design de covor din lume”, covoare acrilice finisate manual, precum şi covoare din poliester şi polipropilenă la preţuri speciale. Nu au fost uitaţi nici cei mici pentru care va fi prezentată o gamă de covoare cu cele mai îndrăgite personaje: Winnie the Pooh, Spider Man, Piratii din Caraibe, Tweety, Cars şi Princess.


Intră acum și în grupul de