Înfrângere pentru Suceava II şi victorie pentru echipa mare, la Memorialul “Mihai Mironiuc” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primele meciuri desfăşurate la Memorialul “Mihai Mironiuc” de handbaliştii suceveni au adus o înfrângere pentru Suceava II şi o victorie pentru echipa mare.

CS Universitatea Suceava II pierdut prima partidă a zilei jucată în compania formaţiei Minaur Baia Mare cu scorul de 26 – 33, după un meci în care gazdele s-au tot căutat pe teren şi nu s-au prea găsit.

CS Universitatea a jucat de la ora 10.30 reuşind o victorie împotriva moldovenilor de la Olimpus Chişinău cu 35 – 30. Meciul nu a fost deloc usor pentru suceveni, oaspeţii prezentându-se cu o echipă tânără, dar însetată de victorie cu un atac curajos, în viteză şi care s-a lăsat greu învinsă.

CS Universitatea Suceava a câştigat confruntarea cu basarabenii, dar se aşează încă în teren şi mai are de lucru până să se lege din nou la nivelul jocului frumos, tehnic şi plin de viteză cu care a încheiat ultimul an competiţional.

Sunt însă semne bune şi destule meciuri de pregătire încă de jucat atât în turneul care a început joi la Suceava, cât şi la celelalte turnee la care elevii lui Bibi vor participa până la începerea campionatului.

De altfel, Memorialul continuă şi vineri cu alte partide interesante:

• 9.00 – Olimpus Chişinău – HC Minaur Baia Mare
• 10.30 – CS Universitatea Suceava II – Steaua Bucureşti
• 12.00 – CS Universitatea Suceava – Ştiinţa Bacău
• 16.30 CS Universitatea Suceava I – CS Universitatea Suceava II
• 18.00 Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare
• 19.30 Olimpus Chişinău – Ştiinţa Bacău


Intră acum și în grupul de