Târg caritabil de mărțișoare și ateliere pentru copii, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava invită clienții să întâmpine primăvara cu fapte bune! Timp de două zile, reprezentanți ai Asociației pentru Intervenție în Autism își expun mărțișoarele creație proprie, cu scopul de a aduna fonduri pentru copiii cu autism.  Tot în acest weekend, sucevenii mai pot admira în Iulius Mall expoziții inedite, iar cei mici pot participa la ateliere de creație.

Sucevenii care vor să ofere celor dragi mărțișoare unicat și, în același timp, să încurajeze o cauză nobilă, sunt așteptați la Târgul Caritabil de Mărțisor, organizat de Asociația pentru Intervenție în Autism Suceava. Vineri și sâmbătă, în perioada 28 – 29 februarie 2020, Iulius Mall găzduiește, în fața caselor de marcat Auchan, evenimentul umanitar în cadrul căruia reprezentanți ai Asociației pentru Autism vor încânta privirile publicului cu vestitori ai primăverii. Fondurile strânse din vânzarea mărțișoarelor vor fi redirecționate pentru achiziționarea jucăriilor necesare în terapia copiilor cu autism.

Nu doar mărțișoarele, ci şi evenimentele speciale redau atmosfera de primăvară în Iulius Mall. Astfel, în perioada 29 februarie15 martie va avea loc și o expoziție de icoane pictate în culori acrilice. La etajul Iulius Mall, în zona KidsLand, expune Lorena Nicola Florea, elevă în clasa a IX-a la Colegiul de artă ”Ciprian Porumbescu”.

Duminică, 1 martie, de la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Parcul Național Călimani”. Aceasta cuprinde 33 de fotografii realizate de Cătălin Cîmpan, Ștefan Macedon Gheorghiță – ArTiStul, Adrian Crăciunescul și Irina Cîmpan și va putea fi vizitată până pe 31 martie. Proiectul este realizat de suceava.club.

Și Atelierul de Creaţie îşi dă o nouă întâlnire cu copiii creativi. Sâmbătă, 29 februarie, cei mici sunt așteptați de la orele 14:00 și 15:00 de specialiștii de la Creativ & Deco, cu mult entuziasm și culori. Micuţii vor decora cutiuțe în formă de inimă pe care le vor lua acasă și le vor putea dărui mamelor. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă ale copiilor sunt asigurate de Iulius Mall.