Mişcări spectaculoase pe două roţi, în parcarea Shopping City Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au avut parte duminică de o demonstraţie de ciclism urban Trial, care s-a desfăşurat în parcarea Shopping City Suceava. Patru ciclişti cunoscuţi pe plan naţional, Ianoşi Levente, Băieşiu Alexe-Ioan, Moisii Laurenţiu şi Văleanu Ionuţ, din Bistriţa şi Iaşi, au executat în faţa iubitorilor de sporturi urbane o serie de mişcări spectaculoase pe două roţi.

Sportivii şi-au demonstrat îndemânarea pe un traseu special amenajat în parcarea complexului comercial, prevăzut cu rampe, tuburi, tamburi şi multe alte obstacole.
Adunaţi în jurul spaţiului special amenajat pentru efectuarea demonstraţiilor, un număr destul de mare de suceveni au urmărit cu maxim interes evoluţia celor patru tineri ciclişti, care, spre deliciul acestora, au executat întoarceri în aer, au urcat pe diferite obstacole şi au manevrat bicicleta în condiţii extrem de dificile.

Organizat de Shopping City Suceava şi Salvamont Vatra Dornei, acest eveniment precedă Festivalul Naţional de ciclism montan “Dorna Xtrem”, care se va desfăşura la Vatra Dornei, în perioada 13-16 august a.c.

Potrivit marketer-ului complexului comercial, Lorelai Mironescu, evenimentul organizat duminică are menirea de a aduce la cunoştinţa publicului tot ceea ce înseamnă ciclism urban şi de a oferi celor care nu pot să ajungă la festivalul “Dorna Xtrem” o porţie zdravănă de adrenalină.

“Shopping City Suceava este unul din sponsorii şi organizatorii festivalului de la Vatra Dornei, dacă nu susţineam competiţia era foarte probabil ca aceasta să nu mai aibă loc. Vom acorda premii în valoare de 4 500 lei la Dorna Xtrem”, a explicat în final aceasta.

Festivalul Naţional de ciclism montan downhill „Dorna Xtrem”, aflat la a patra ediţie, are loc în fiecare an în jurul datei de 15 august, ziua naţională a salvamontiştilor. Peste 100 de participanţi din toată ţara se întrec pe un traseu de aproximativ 2km de dificultate medie şi ridicată.


Intră acum și în grupul de