“Festival Antiviolenţă – Night Music”, în parcarea Shopping City Suceava

“Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă!”, acesta este unul dintre mesajele transmise în cadrul “Festivalului Antiviolenţă – Night Music”, care va avea loc sâmbătă şi duminică (19 şi 20 septembrie) în parcarea Shopping City Suceava, începând cu ora 15:00.

Potrivit organizatorilor acestui festival de muzică electronică, “Într-o societate în care majoritatea oamenilor nu-şi urmăresc decât propriile interese şi câştiguri, în care violenţa de orice tip este considerată ca fiind ceva normal şi chiar necesar, tinerii beneficiază de o gamă săracă de alternative de petrecere a timpului liber în mod organizat, în siguranţă, admirând artişti provenind din rândul lor.

Soluţiile problemelor pot fi chiar simple! Mesajul nostru este: prin muzică şi dans putem combate violenţa! O alternativă de consum a energiei şi o excelentă modalitate de a-ţi schimba starea de spirit în bine. O societate sănătoasă nu poate să existe de la sine, trebuie să te implici şi tu! Alege inteligenţa, NU violenţa !Vino să susţii antiviolenţa împreună cu cei peste 20 de DJ, VJ şi dansatori din Iaşi, Botoşani, Suceava, Cluj, Neamţ, Galaţi şi Bistriţa”

Evenimentul este organizat de Asociaţia “Youth Can Do It” şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, în colaborare cu Shopping City Suceava şi face parte dintr-o serie de proiecte dedicate tinerilor, prin care sunt transmise informaţii utile oferind deopotrivă şi o excelentă modalitate de petrecere a timpului liber.

loading...