„Târgul Colecţionarilor”, „Retro Party” şi „Târg de vinuri”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând cu luna septembrie, „Târgul Colecţionarilor” se va desfăşura la IuliusMall Suceava de două ori pe lună, fiind un eveniment care se bucură de o mare popularitate printre clienţii IuliusMall. Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică au hotărât că cei mai mulţi dintre colecţionari se vor întâlni o dată la două săptămâni, pentru ca niciun client al complexului comercial să nu rateze acest târg.

Prin urmare, în acest week-end (sâmbătă, 19 septembrie şi duminică, 20 septembrie) doritorii de chilipiruri şi colecţionarii împătimiţi pot să viziteze, la parterul Iuliusmall Suceava, pe culoarul dinspre Auchan, Târgul Colecţionarilor.

De asemenea, Strikers Bowling Club îi aşteaptă pe suceveni, sâmbătă, 19 septembrie, începând cu orele 22.00, la „Retro Party”, ediţia a IV-a. Organizatorii anunţă că toţi cei prezenţi vor primi din partea casei un CD cu cele mai bune piese retro.

Mai mult, până pe data de 21 septembrie, magazinul Auchan oferă clienţilor un adevărat regal al celor mai alese vinuri, în cadrul evenimentului „Târg de Vinuri la Auchan”. Pe lângă ofertele producătorilor locali, Auchan propune celor interesaţi vinuri special selecţionate din Franţa, Spania, Portugalia, Italia sau Chile.


Intră acum și în grupul de