Campania „Ia-ti bulina de la Bucovina!” s-a incheiat cu premierea celor 44 de castigatori


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, 19 septembrie, 44 de taloane au fost extrase din urnă şi 44 de persoane au devenit câştigătoare ale cadourilor oferite de către Complexul Comercial “Bucovina” şi partenerii.

Îmbrăcăminte, bijuterii, decoraţiuni interioare, ceasuri, jucării, instrumente muzicale, electrocasnice – toate aceste produse au fost acordate, prin tragere la sorţi, clienţilor Complexului Comercial “Bucovina”, care şi-au completat taloanele cu cate 20 buline roşii. “Când am fost sunata, am crezut că este vorba de o glumă proastă. Am venit cu speranţa că ar putea fi totuşi adevărat… Abia când am primit premiul mi-am dat seama că totul este real. Am fost foarte încântată. Chiar este o surpriza plăcută!”, a spus una dintre câştigătoare.

În acest mod au reacţionat majoritatea celor sunaţi pentru a veni să îşi ridice premiile: reticenţi, neîncrezători, convinşi că totul este o farsă. Dar în momentul în care au descoperit că, într-adevar, „Bucovina” le oferă premii, bucuria a fost imensă. Toţi participanţii la concurs au fost aşteptaţi la etajul III al complexului, în cadrul unui eveniment în care a dominat buna-dispoziţie, emoţiile şi satisfacţia câştigului.

Campania “Ia-ţi bulina de la Bucovina!” s-a desfăşurat pe o perioadă de 6 săptămâni, timp în care clienţii au primit buline roşii pentru cumpărăturile făcute în magazinele din cadrul complexului comercial. În total au fost acordate peste 21.000 de buline, iar la tragerea la sorţi au intrat peste 500 de taloane, fiecare completat cu câte 20 de buline. Astfel că, pe lângă gama variată de produse şi brand-uri pusă la dispoziţie, chiar în centrul Sucevei, clienţii „Bucovinei” au avut şansa de a se înscrie în concurs şi de a pleca acasă cu premii.

Reprezentanţii complexului comercial spun că „Bulina se va intoarce… Surprizele pentru clienţii noştri nu se opresc aici!”


Intră acum și în grupul de