Liderul PSD Gavril Mirza ramane in relatii bune cu Octav Cozmanca (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Relaţiile interumane nu trebuie să fie afectate de acţiuni politice”, a declarat vineri, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, referindu-se la faptul că va rămâne în continuare în relaţii bune cu Octav Cozmâncă, căruia îi mulţumeşte pentru ceea ce a făcut ca acţiuni administrative cât şi politice.

Liderul social-democraţilor suceveni a ţinut să sublinieze că deşi nu este de acord cu acţiunea lui Octav Cozmâncă, el nu-şi trădează prietenii, după ce a constatat, în ultima perioadă, o preocupare legată de relaţiile între el şi fostul senator PSD de Suceava. „Am avut discuţii cu Octav Cozmâncă. El şi-a ales un alt drum politic, iar măsura de excludere din partid era previzibilă mai ales că ieşirea sa a fost într-un moment total nepotrivit”, a spus preşedintele PSD Suceava. Mîrza a precizat că a discutat cu Octav Cozmâncă atât duminică, după ce acesta a transmis scrisoarea deschisă către membrii şi simpatizanţii PSD, cât şi luni când i-a comunicat decizia BPJ al PSD Suceava de excludere din partid, dar şi marţi când l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere.

El a evitat să comenteze motivul pentru care a fost îndepărtată de pe holul sediului PSD Suceava o fotografie făcută la Putna în 2004, în care apărea Octav Cozmâncă alături de Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Mai multe tablouri cu imagini din activitatea organizaţiei PSD Suceava au fost înlocuite în ultima săptămână de pe holul sediului partidului, fiind montat un poster electoral cu preşedintele PSD Mircea Geoană.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a decis excluderea din partid a fostului lider social-democrat Octav Cozmâncă, după ce acesta s-a autosuspendat duminică, din partid, motivând că PSD nu mai e un partid de stânga şi că nu are, din aprilie 2005, un lider autentic, fiind condus de “grupuri de interese”.


Intră acum și în grupul de