VIDEO// Elevi de la Romantic Art Music School din Suceava au realizat, în izolare, de la distanță, un proiect audio-video care este lansat de Ziua Internațională a Copilului


Intră acum și în grupul de

Elevi ai Romantic Art Music School din Suceava au realizat, în perioada izolării, un proiect audio-video și își exprimă bucuria revenirii la normalitate cu speranța că totul va fi bine după o lungă și grea perioadă de restricții.

Astfel, potrivit unui comunicat al școlii de artă muzicală suceveană, viața se întoarce cu fața copilăriei spre fericirea noastră, iar „poarta timpului nostru la viitor se deschide azi prin glasuri de copii” fiind atâta biruință în câtecul lor.

„ DESCHIDEȚI POARTA SOARELUI (muzica: Anton Șuteu, versuri: Dan V.Dumitriu), este o melodie plină de sensibilitate care se potrivește perfect contextului actual, a vremurilor pe care le trăim. Copiii claselor de canto muzică ușoară de la Romantic Art Music School din Suceava, își exprimă dorul, bucuria revenirii la normalitate și speranța că totul va fi bine după o lungă și grea perioadă de restricții”, se arată în comunicat.

Proiectul a fost inițiat la inceputul lunii mai, realizat de la distanță, lecțiile de canto desfașurându-se pe video call, iar vocile și imaginile fiind captate de catre parinți cu telefonul.

La proiect au participat 21 de copii care au efectuat ore de canto online, iar pregătirea muzicală a fost realizată de prof. Gabriela Morar și prof. Alisa Onica.

Proiectul a fost realizat de Gabriela Morar, președinte al Asociației Romantic Art, având ca audio master pe Claudiu Bulete de la CB.Media Vaslui, video master pe Mihai Apetrea de la Misha Studio – Suceava


Intră acum și în grupul de