O plimbare matinală cu mașina l-a costat pe un câmpulungean un dosar penal


Intră acum și în grupul de

Bogdan R. din municipiul Câmpulung Moldovenesc la doar 39 de  ani va avea de dat explicații procurorilor de ce conducea în dimmineața de 30 mai, beat, pe străzile din oraș.

Un echipaj de poliție, care efectua atribuții de serviciu în municipiul Câmpulung Moldovenesc, l-a oprit pe Bogdan R. în jurul orei 10:40, pe strada Mihai Eminescu, în timp ce acesta se afla la volunul unui AUDI și după ce l-a ”intervievat” cu privire la destinație și actele mașinii au descoperit că emana halenă alcoolică.

Fotografie cu titlu ilustrativ !!

De aici și până la dosarul penal au fost doi pași.

Primul– testatea cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost ”extrem de pozitiv” în sensul că a rezultat o concentrație alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Al doilea pas – șoferul a fost condus la Spitalul Municipal din localitate unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a  îmbibației alcoolice din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de