Pensionar din Poiana Negrii găsit spâzurat în grajd


Intră acum și în grupul de

Week-end de coșmar pentru familia Donisan din Poiana Negrii. Seniorul familiei, un pensionar în vârstă de 68 de ani a fost găsit mort, de către fiul său, în cursul serii de sâmbătă.

Povestea a început în cursul dimineții, când tatăl și fiul s-au decis asupra treburilor zilnice, tătăl rămânând acasă pentru a se ocupa de lemnele de foc din curte, iar fiul a plecat cu vitele la pășune și apoi a mers să ajute niște vecini la repararea unui gard.

Când a revenit la domiciliu, băiatul l-a găsit, conform datelor oficiale prezentate de POLIȚIE, pe tatăl său spânzurat cu o funie, în grajd. De menționat ar fi și faptul că bâtrânul era cunoscut cu afecțiuni medicale cronice.

!! Fotografie cu titlu ilustrativ !!

Fiul susține că a l-a contactat pe tatăl său în cursul zilei de sâmbătă, în câteva rânduri însă acesta nu a răspuns la telefon dar nu au existat motive de îngrijorare, bănuiala fiind că bâtrânul nu aude soneria din cauză că lucrează la crăpat lemne.

Comunicatul de presă al Poliției sună sec – ”La examinarea criminalistică fizică exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele survenirii decesului din cercetările efectuate până în prezent. Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” (moarte suspectă).”


Intră acum și în grupul de