Suceava Blues Festival „Fani Adumitroaie”, vineri seara, @live edition 10.5//De la ora 19:00


Intră acum și în grupul de

Dragi prieteni, atmosfera acestui festival, dragostea pentru muzică, prietenia și respectul pentru Fani Adumitroaie ne-au determinat să găsim o formulă prin care tradiția să meargă mai departe, transmite organizatorul festivalului, Bobby Stroe.

El arată că în măsura în care virtualul poate înlocui parțial realitatea, pentru 2020 este propusă o ediție cu totul specială (10.5, pentru că 11 întreg ar fi presupus întâlnirea fizică, în fața scenei, 3 zile).

„Pregătim pentru voi un montaj video, care poate semăna foarte bine cu un film sau cu un jam-session, în care regăsiți artiști pe care i-ați mai văzut aici, unii chiar la prima ediție, în 2001, cu momente acustice sau electrice, în prestații solo sau full band”, a spus Stroe.

Un line-up de moment, la care, cu siguranță, se mai adaugă câteva surprize, arată așa:

/ Vali ”SirBlues” Răcilă (Ro);

/ Joe Rusi (No);

/Virgil Prispian (Ro)

/Cosmin Farcas(Ro)

/ Joe Gaspar (Can) & Bogy Nagy (Ro);

/ Alex Pattie (Ro);

/Aminda & Roje (Ro)

/Roxana Stroe & Cătălina Beta

/ Axis (Ro);

/ Cyfer (Sri Lanka);

/ Marius Dobra Band (Au);

/ John Montana (UK).

Premiera absolută are loc vineri, 19.06, orele 19, iar materialul e difuzat simultan pe postul de televiziune local Intermedia TV, pe paginile de Facebook dedicate Festivalului sau pe Youtube, pe canalul Suceava Blues Festival și pe paginile Youtube și Facebook ale NewsBucovina.ro Deocamdată.

Keeping The Blues Alive !


Intră acum și în grupul de