Acasă Evenimente AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, revine la Suceava

AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, revine la Suceava


Intră acum și în grupul de

Singurul chitarist de talie internaţională din România, AG Weinberger, va susţine la Suceava cel de-al patrulea concert din ediţia de toamnă a turneului naţional “Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”. Concertul va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură din Suceava.

AG Weinberger revine în această săptămâna la Suceava în cadrul unuia dintre
cele mai aşteptate turnee din România, „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”. Alături de Vlad Spătar (bass), Miki Orban (tobe) şi Sorin Petrilă (chitară), artistul va interpreta piesele care l-au făcut cunoscut pe plan local şi în afara graniţelor ţării.



Concertele artistului prin ţară vor reprezenta şi o bună ocazie de a semna petiţia de instaurare a Zilei Naţionale a Blues-ului pe 28 februarie, campanie propusă de AG Weinberger la începutul acestei toamne şi care se adresează Guvernului României. Artistul va împărţi fanilor săi formulare care pot fi completate înainte şi după concert, iar celor care preferă semnarea petiţiei pe internet, chitaristul le reaminteşte linkul unde o pot face: http://www.petitieonline.ro/petitie-p12944050.html .

Turneul de toamnă al artistului începe în Galaţi şi continuă în următoarele oraşe: Bistriţa (31 oct), Cluj (1 nov), Timişoara (3 nov), Craiova (4 nov) şi Bucureşti (16 nov).

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură Suceava, pe site-ul www.vreaubilet.ro şi la agenţiile de bilete din oraş.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version