Super petrecere de Halloween, la Iulius Mall Suceava

Sucevenii care vor vizita în acest sfârşit de săptămână complexul comercial Iulius Mall Suceava vor avea parte de un week-end de neuitat. De Halloween, complexul comercial sucevean le pregăteşte o mulţime de surprize vizitatorilor: evenimente speciale dedicate atât copiilor cât şi adulţilor, parada costumelor trăsnite, decoraţiuni înfricoşătoare, vrăjitoare care vor împărţi dulciuri tuturor copiilor, mascote, clovni, sesiuni de face-painting şi multă, multă distracţie.

Sâmbătă, 31 octombrie 2009, începând cu ora 16, copiii de la Palatul Copiilor Suceava vor oferi, în zona KidsLand de la parterul centrului comercial, un spectacol de cântece şi dansuri, o paradă a costumelor de Halloween, dar şi o prezentare de modă. Invitaţi speciali vor fi copiii de la grupul “Cheia Sol” din Botoşani, care oferă un show special pregătit de Halloween.

Câteva dintre magazinele cu articole pentru copii îşi vor prezenta noile colecţii toamnă-iarnă la Halloween Kids Party. Pe podium vor urca Louise, Evel Mod, Il Bimbo, Blue Kids şi, în premieră, colecţia celui mai nou magazin cu vestimentaţie pentru copii din Iulius Mall Suceava: Picioru’ Gras (Ayan).

Petrecerea continuă pentru cei mari în Bowling Club Strikers, la Halloween Retro Party, sâmbătă, de la ora 21. Atmosfera „thriller” va fi întreţinută de DJ MC Papa Jacky cu piese retro, dar şi de vampiri şi vrăjitoare care vor defila într-un decor înfricoşător. Cele mai trăsnite şi terifiante costume purtate de adulţi vor fi premiate de Iulius Mall Suceava, însă numai după miezul nopţii. Bowling Club Strickers face deja rezervări pentru Halloween Retro Party.

loading...