Concert Terry Lee Burns si petrecere de Halloween, “La Fierarie”

Pub-ul boem sucevean “La Fierărie” lansează joi, 29 octombrie, începând cu ora 21:00, colecţia toamnă-iarnă de evenimente culturale, într-o ambianţă unică.

Invitatul special al serii de joi este binecunoscutul Terry Lee burns, din S.U.A, care îi va încânta şi îi va antrena pe cei prezenţi cu ritmuri autentice de old rock, country şi blues.

Terry Lee Burns are 50 de ani şi de aproape 40 cântă la chitară. În anii 70-80, artistul l-a acompaniat pe celebrul Johnny Lee Hooker.

Intrarea la eveniment este 10 lei, studenţii şi elevii beneficiind de reducere de 50%.

De Halloween, sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 22:00, “La Fierărie” se va reface Thriller-ul lui Michael Jackson. Astfel, organizatorii “anunţă distracţie şi bună dispoziţie, concursuri şi premii, concurs de replicare a regelui muzicii pop din videoclipul Thriller, filme şi poveşti de groază şi un joc psihologic de grup în ton cu atmosfera Mafia.

Intrarea pe bază de costumaţie şi machiajul este din partea casei.

Fierăria suceveană beneficiază acum de o terasă închisă şi izolată, clienţii pub-ului având de asemenea ocazia să vizioneze meciurile echipelor favorite. Mai mult, amatorii de bere pot consuma aici bere la halbă de 3,5 l.

În curând, locaţia va avea un spaţiu pentru nefumători, o ventilaţie mai bună, noi grupuri sanitare şi un separeu pentru petreceri private. Din iarnă, sucevenii vor putea încerca, “La Fierărie”, “bucate nemaiîntâlnite şi neasemuite”.

loading...