Acasă Evenimente Rezultatele economice inregistrate in 2008 de firmele sucevene, premiate in cadrul Galei...

Rezultatele economice inregistrate in 2008 de firmele sucevene, premiate in cadrul Galei Excelentei in Afaceri


Intră acum și în grupul de

A XIX-a ediţie a Galei Excelenţei în Afaceri – TOP Bucovina 2008, care premiază rezultatele economice înregistrate de firmele din judeţul Suceava în anul precedent, are loc vineri, 6 noiembrie şi este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Vodafone. Evenimentul este găzduit de complexul turistic Conacul Domnesc şi, ca de fiecare dată, şi-a propus să facă din Top şi un instrument de informare şi promovare a firmelor sucevene, în condiţiile de criză economică accentuată.

Topul firmelor din judeţul Suceava – Top Bucovina a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţ, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava şi, deopotrivă, în viaţa comunităţii locale de afaceri.



În cadrul Topului Exportatorilor, firmele sunt recompensate cu diplome de excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale.

Trofeele de Excelenţă şi premiile speciale premiază elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, ca eficienţa şi competitivitatea.

Pe lângă acestea, abilitatea de a genera idei şi creativitatea sunt lucruri esenţiale. Astfel, cei care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate sunt distinşi cu Trofeul Creativităţii.

Topul Firmelor Bucovina aduce la rampă cele mai performante 500 firme ale anului 2008, acoperind 6 mari domenii de activitate economică şi toate cele 5 grupe de mărime.

Criteriile de ierarhizare ale competitorilor au avut în vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare, eficienţa capitalului investit, iar pentru exportatori, veniturile realizate din export.

În cadrul acestui eveniment, ca element de noutate, în parteneriat cu Ministerul Turismului, va fi organizat şi prima ediţie a Galei Excelenţei în Turismul Bucovinean, care cuprinde decernarea premiilor pe secţiunea turism din TOP Bucovina, premierea asociaţiilor de turism şi a iniţiativelor deosebite legate de turismul bucovinean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version