Concert Hara, demonstratii de dans si premii dulci, la aniversarea unui an de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Aniversarea primului an de Iulius Mall Suceava a fost marcată sâmbătă seara printr-o serie de evenimente menite să-i bucure şi să-i relaxeze pe clienţii complexului comercial. Astfel, sâmbătă seara sucevenii au avut parte de un concert Hara, de demonstraţii de dans sportiv executate de copii din trupa suceveană “Boom Dance” şi de câteva premii dulci, care le-au fost oferite persoanelor prezente la spectacol, asta numai după ce aceştia au răspuns unor întrebări referitoare la activitatea mall-ului sucevean.

Şi, cum era de aşteptat, “intervievaţii” şi-au dat silinţa să răspundă corect la întrebări şi, mai mult, să laude aşa cum ştiu ei mai bine acţiunile organizate în primul an de Iulius Mall la Suceava. Pentru a câştiga unul din cele zece torturi puse la bătaie, sucevenii au făcut numai afirmaţii benefice la adresa “ofertanţilor”.

O fetiţă aflată în public i-a cântat “La Mulţi Ani” mall-ului în limba română, continuând apoi cu aceleaşi urări muzicale, de această dată interpretate în limbile engleză şi italiană, stârnind astfel aplauzele publicului şi alegându-se la final cu un tort.

Pe scena amplasată la etajul complexului comercial au urcat şi copiii de la “Boom Dance”, aceştia reuşind să îşi învingă emoţiile şi să-şi demonstreze calităţile de dansatori profesionişti. Bineînţeles, talentul, dansul şi profesionalismul copiilor a fost răsplătit cu aplauze prelungi, venite din partea publicului aflat la spectacol.

Seara a continuat cu un concert Hara, prilej cu care sucevenii şi-au exersat calităţile de vocalişti şi dansatori, aceştia dansând şi cântând alături de binecunoscuta şi apreciata trupă autohtonă.
Invitaţii speciali ai evenimentului au reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor publicului, reuşind să ofere un recital de calitate.


Intră acum și în grupul de