Campania „La iarna esti acoperit!” ii premiaza pe suceveni


Intră acum și în grupul de

Clienţii mall-ului sucevean Iulius sunt premiaţi, în perioada 14-29 noiembrie a.c., cu 1.600 de seturi de iarnă, oferite la cumpărături de minim 50 lei, prin intermediul campaniei “La iarnă eşti acoperit!”. Astfel, în perioada 14-22 noiembrie, clienţii care se prezintă cu dovada cumpărăturilor la Centrul Info, situat la intrarea principală în centrul comercial, vor primi un fes, iar în perioada 23-29 noiembrie, un fular, pentru a-şi putea completa setul călduros. Detalii suplimentare despre regulamentul campaniei se găsesc la Centrul Info şi pe www.iuliusmall.com.

Ediţia din 21-22 noiembrie a Târgului Colecţionarilor reînnoieşte invitaţia către clienţii Iulius Mall, pasionaţi de obiecte cărora trecerea vremii le-a sporit valoarea. Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea de Numismatică au invitat şi pentru această ediţie numeroşi colecţionari care vă vor încânta cu exponatele de la parterul mall-ului, în zona Kidsland.

Food court-ul Almondo din Iulius Mall oferă studenţilor un meniu personalizat care costă 10 lei. La oricare din restaurantele food court-ului, situat la etajul complexului comercial, studenţii au la dispoziţie meniuri de 10 lei dacă prezintă carnetul de student.


Intră acum și în grupul de