Sucevenii au luat cu asalt Patinoarul artificial, de 1 Decembrie


Intră acum și în grupul de

Patinoarul artificial al Sucevei a fost luat cu asalt, marţi, de sute de suceveni dornici să experimenteze primele senzaţii ale iernii. De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, autorităţile sucevene au decis să le ofere cetăţenilor bucuria de a putea patina. Mai mult, toţi cei care au decis ca marţi să danseze pe gheaţă au beneficiat de gratuitate, nefiind nevoiţi să plătească taxa de intrare.

Astfel, începând cu ora 16:00, copii, părinţi, bunici, elevi, toţi s-au adunat la Patinoarul Sucevei, dornici să testeze patinele şi să pună în aplicare toate mişcările învăţate de-a lungul timpului.

Din cauza numărului extrem de mare de persoane care au vizitat gheaţa artificială, animaţi fiind de muzica care răsuna în boxe, putem afirma că sucevenii au încins o adevărată petrecere pe gheaţă, prima zi de funcţionare a Patinoarului dovedindu-se a fi un adevărat succes.

Menţionăm că miercuri patinoarul va funcţiona între orele 16:00 şi 19:30, joi între orele 13:30 şi 19:30. În zilele de sâmbătă şi duminică, patinoarul va fi deschis pntru suceveni între orele 11:00 şi 20:00.

Pentru a avea acces pe gheaţă, adulţii trebuie să scoată din buzunare 7 lei iar elevii, studenţii şi preşcolarii trebuie să plătească o taxă de 4 lei.


Intră acum și în grupul de