Iulius Mall Suceava oferă premii clienților care vor cumpăra rechizite și haine pentru noul an școlar. Printre acestea se numără vouchere, bilete la Cinema City și patru Ipad 7


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a anunțat că, sucevenii care vor veni la mall-ul sucevean pentru a-și pregăti pentru școală copiii, vor putea câștiga premii precum: patru iPad 7, CEC-uri cadou, biletele la Cinema City și alte surprize.

Mai este puțin și începe școala, iar goana după rechizite și îmbrăcăminte a început. În perioada 7 – 20 septembrie 2020, cei care vin să își pregătească ghiozdanul la Iulius Mall Suceava sunt premiați.

În total vor fi 250 de câștigători, iar pentru a fi printre ei trebuie să cumpărați din magazine rechizite și haine pentru noul an școlar, în valoare de minimum 150 de lei. Apoi, bonurile trebuiesc aduse la Centrul Info unde va avea loc premierea. Premiile constau în vouchere în valoare de 50 de lei, pachete Gerovital, răcoritoare și bilete la Cinema City.

De asemenea, Iulius Mall Suceava oferă cadou patru iPad 7. Astfel, după clienții primesc un cadou instant, ei sunt înscriși automat și la tombola „Back to school”, unde pot fi câștigate cele patru iPad 7. Un soft de tip random îi va extrage pe cei patru norocoși care se vor bucura de gadget-uri.


Intră acum și în grupul de