Mos Nicolae sarbatorit cum se cuvine la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi sâmbătă la Iulius Mall Suceava să-l întâmpine aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae. Dulciuri vor fi împărţite prin mall de către ajutoarele Moşului, colinde şi obiceiuri de iarnă vor fi prezentate într-un decor de basm de către copiii de la Palatul Copiilor Suceava şi trupa Boom Dance (de la ora 19, pe scena amenajată la etaj), iar invitatul special va fi Nicolae Furdui Iancu, acompaniat de trupa sa de colindători.

Iulius Mall Suceava este locul unde pot fi găsite, între orele 19 şi 24, reduceri tentante în plin sezon. Tolba este plină cu surprize pentru întreg weekend-ul de Moş Nicolae: preţuri mai mici noaptea decât ziua în toate magazinele din mall, premii instant de peste 5.000 euro la cumpărături, decoraţiuni de iarnă de vis, foc de artificii. Pomul a fost împodobit deja cu oferte între 25-50 şi chiar 80%, cu prilejul campaniei care ia startul la ora 19 „Vin sărbătorile, vin ofertele!”.

Tot sâmbătă, la ora 17, copiii sunt invitaţi să descopere povestea lui Moş Nicolae şi a ajutoarelor sale, pentru că este seara magică la Librăria Cărtureşti. „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”, este apelul gazdelor, care îi întâmpină pe cei mici cu ceai aromat şi cu dichis. Copiii care au darul povestirii vor fi vedetele întâlnirii.

În Bowling Club Strikers este petrecere de Moş Nicolae cu DJ MC PAPA JACKY. Retro Party începe la ora 21 cu cea mai bună muzică a anilor ’80 şi ’90, iar oaspeţii vor primi cadou CD-uri cu muzică retro. După miezul nopţii, cei care-şi aniversează ziua de nume vor primi cadouri surpriză, iar duminică, 6 decembrie, primii 200 de clienţi care poartă numele Sfântului Nicolae sunt premiaţi cu o sticlă de şampanie, pe care o pot ridica de la Centrul Info din Iulius Mall dacă prezintă cartea de identitate.

Copiii sunt cei mai răsfăţaţi în aceste zile, vor primi în continuare de la Moş Nicolae dulciuri, iar la ora 12, Teatrul de Păpuşi „Puppet” le va oferi un spectacol de neuitat cu basme şi poveşti populare fantastice.

Aşadar, potrivit organizatorilor, „Iulius Mall Suceava rămâne locul cel mai potrivit unde te poţi distra, poţi petrece clipe de neuitat alături de familia ta şi de unde poţi cumpăra toate cadourile pentru cei dragi. Vino cât mai repede! Cadourile frumoase şi ieftine se termină repede!”.


Intră acum și în grupul de