Baroul Suceava are un nou prodecan (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea Baroului Suceava este în formulă completă după ce Consiliul format din cei 10 avocaţi desemnaţi pe 28 noiembrie de Adunarea Generală şi-au desemnat prodecanul. Este vorba despre o avocată cu experienţă, Aurora Lascu, ce preia fotoliul de prodecan de la cel care l-a ocupat timp de peste 12 ani, avocatul Sorin Rusu. Acesta din urmă a fost ales decan al Baroului Suceava după ce a reuşit să-l surclaseze la vot pe fostul decan Vasile Tudor, într-o competiţie care a suscitat un deosebit interes printre cei aproximativ 320 de avocaţi din judeţul Suceava.

Alegerile l-au dat câştigător pe Sorin Rusu, un avocat în vârstă de 46 de ani, care a reuşit să adune aproximativ 160 de voturi din cele 290 exprimate. Mandatul noii conduceri a Baroului Suceava este pentru o perioadă de 4 ani. „Am reuşit în prima şedinţă de după vot să ne cunoaştem şi să constatăm că avem aceleaşi intrese, de a reprezenta corect şi onest interesele fiecărui membru al Baroului”, a spus Sorin Rusu, care a adăugat că desemnarea prodecanului presupune că toate forurile de conducere ale Baroului au fost alese şi se poate intra în linie dreaptă cu mandatul primit.

„Am decis împreună să asigurăm pe viitor o mai mare transparenţă a modului în care Consiliul ia deciziile cu privire la activitatea curentă şi asupra problemelor care apar în mod inevitabil. Suntem dispuşi a colabora într-o manieră mai generoasă cu oricare membru al Baroului care are o iniţiativă bună şi care poate fi profitabilă tuturor”, a mai spus Sorin Rusu.


Intră acum și în grupul de