Un târg cu preparate mediteraneene și ateliere de creație pentru copii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest weekend, Iulius Mall Suceava organizează un târg cu preparate mediteraneene și ateliere de creație pentru copii.

Scoici la tigaie, calamar pane sau creveți la grătar, tu ce alegi? Târgul mediteraneean aduce în parcarea Iulius Mall Suceava o varietate de bunătăți cu fructe de mare. Paella, caracatiță, rapane, biban roșu, dar și multe alte preparate vor putea fi savurate la târg, în perioada 2 – 4 octombrie 2020. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Dulciurile turcești precum delicioasa baclava, înghețata dondurma sau güllaçul nu vor lipsi de pe mesele pline cu delicii. Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești: Le Oac Oac Bistro, Paella Espana, The Street FOOD lobster și Gold Baklava.

Copiii sunt cuprinși de bucurie atunci când reușesc să creeze cu mânuțele lor diferite obiecte, pe care le pot folosi la joacă. Atelierele de creație îi așteaptă și în această sâmbătă pe cei mici. Împreună cu specialiștii de la Creative & Deco vor picta cu vopseluri acrilice și decora cu plastilină 5D un îngeraș. Evenimentul va avea loc în zona Kids Land, din interiorul Iulius Mall Suceava. Toate măsurile de siguranță vor fi respectate, iar la fiecare masă vor sta doar câte doi copii. Sesiunile de distracție vor avea loc în două ture, prima începând la ora 14.00, iar cea de-a doua, de la ora 15.00. Micile creații vor putea fi luate acasă de copii, iar toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Accesul la atelierele de creație se face în limita locurilor disponibile și pe bază de bilet, care poate fi obținut de la Centrul Info.


Intră acum și în grupul de