“Noaptea Magica a Reducerilor”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava le oferă clienţilor o seară specială pentru cumpărături, înainte de sărbătorile de iarnă. Sâmbătă, 19 decembrie, magazinele din cadrul centrului comercial îşi aşteaptă clienţii cu un program prelungit până la ora 24:00 şi cu promoţii substanţiale.

În intervalul 21:00 – 24:00, toţi cei aflaţi la cumpărături se vor bucura de reducerile de până la 70%, iar Moş Crăciun va fi ajutorul lor la shopping, pentru că va oferi premii în valoare totală de 3000 de euro: vouchere de cumpărături de 100 lei, valabile în magazinele participante din Shopping City Suceava şi vouchere de cumpărături de 10 lei pentru Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe şi Şueta Cafe).

“Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine: Mobexpert oferă 10% reducere la decoraţiuni, Media Galaxy – 19% la electrocasnice mici marca Bosch, vouchere de 100 lei la achiziţionarea unei maşini de spălat Whirlpool şi multe alte promoţii.

New Yorker oferă un discount de 10% la colecţia de toamnă / iarnă, Takko Fashion – reduceri de până la 50%, Orsay – 10%, Kenvelo – reduceri de până la 50%, Lee Cooper – 50%, Time Out – 40%, Erros – 30%, Moda Miss – 50%, Raison D’etre – 50%, Champion – 25% reducere, Cavaliere – 20%, Camiceria Italiana – 1 produs + al doilea la 1/2 de pret, Danik – 50% reducere la paltoane, Adam’s by Secuiana – 2 produse + al 3- lea gratis, Di Nano – 50%, Steilmann – 40%. Incălţăminte: Benvenuti – 50%, Deichmann – 50%, Leonardo – reduceri de până la 70%, Office Shoes – 30%, Otter – 30%. Pentru cei mici, Evel Mod are o ofertă specială la compleuri şi sarafane de până la 60%, iar Wenice oferă la achiziţionarea unui produs, un al doilea la 1/2 de preţ.”

Pentru cei aflaţi în căutarea unui cadou, Insense oferă reduceri de până la 50%, Jolidon – 20%, Splend’or – 15% reducere la ceasuri, bijuterii din argint şi oţel şi 5% la bijuterii din aur, Stil Biju – 15% la bijuterii din argint, B&B Collection – oferte speciale la produse de machiaj, Ina Center – preţuri magice la parfumuri, Bobo Shop – 50%, Plusoptic – 50%, Nokia Shop – 5% la orice pachet telefon + accesoriu Nokia, Librăriile Alexandria – 20% la jucării, 30% la gama de articole de marochinărie Greenland, 40% la semne de carte şi cutiuţe muzicale, 50% la jucării de pluş şi cărţi la preţ special de 9,90 lei, Suflet Bucovinean – 10% la cărţi şi 20% la icoane.

Şi în Food Court sucevenii vor avea parte de oferte: Taco Loco oferă 20% reducere la produsele de la linia – expres şi 10% la Şueta Cafe.

Hypermarket-ul Carrefour îşi aşteaptă clienţii până la ora 24:00 cu oferte speciale la sute de produse.

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18:00, grupuri de copii îi vor încânta pe cei prezenti la Shopping City Suceava cu colinde, cântece şi obiceiuri de iarnă.

Complexul comercial le urează sucevenilor “Cumpărături şi Sărbători Fericite alături de Shopping City Suceava!”


Intră acum și în grupul de