Liderul PNL Suceava: „Emil Boc nu poate fi reformatat ca un computer” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„România e în cădere liberă”, a apreciat joi, preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, după desemnarea lui Emil Boc pentru funcţia de prim-ministru. Liderul liberalilor suceveni consideră că Emil Boc „nu poate fi reformatat ca un computer” ca să devină un premier competent, după ce a fost demis de Parlament pentru incompetenţă şi pentru incapacitatea de a adopta o măsură anticriză.

Băişanu a declarat că desemnarea lui Emil Boc pentru formarea unui guvern arată că preşedintele Traian Băsescu a abandonat temele din campania electorală în care a promis reforma statului şi „s-a luptat cu mogulii”. „Traian Băsescu s-a folosit de aceste teme doar pe perioada campaniei”, a spus Băişanu arătând că preşedintele a lăsat impresia că va nominaliza un premier cu o faţă nouă, cu cunoştinţe noi sau cu înţelegere a mecanismelor economice, dar că acesta l-a numit pe Emil Boc folosind „motivaţii puerile”, cum că unele partide sunt în campanie, iar altele ar avea probleme interne.

El a subliniat că în aceste condiţii, anunţata reformă statului este compromisă şi că şi în ceea ce priveşte cea de-a doua temă a lui Traian Băsescu, cea a mogulilor, va arăta „că mogulii sunt buni dacă sunt de partea lui”. „România nu mai are nici o şansă de a se salva”, a conchis liderul PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de