Emeric Imre va canta pentru suceveni “Nebun de Alb”, “La Fierărie”


Intră acum și în grupul de

Sucevenii vor avea parte miercuri seara de un concert marca Emeric Imre. Îndrăgitul artist va susţine un recital la pub-ul boem sucevean “La Fierărie”, începând cu ora 20:00. Intrarea la eveniment costă 10 lei iar cei care vor să-şi rezerve un loc la concert o pot face la numărul: 0771 262 251.

Cei prezenţi miercuri seară la concert se vor bucura de minunatele compoziţii ale artistului, printre care se numără şi mult iubita piesă “Nebun de Alb”.

Administratorii pub-ului anunţă totodată că marţi seară, de la ora 20:00, cei interesaţi sunt invitaţi să participe la un joc psihologic de Mafia, care se va desfăşura în separeul de la etajul Fierăriei.

Mai mult, aceştia anunţă că noul separeu de la etaj le stă la dispoziţie celor care vor să organizeze petreceri private iar, din ianuarie în acelaşi spaţiu vor fi permise jocurile de rummy, şah, table, cărţi, cu condiţia ca acestea să se desfăşoare până la ora 18:00 şi să fie fără miză.

În scurt timp, clienţii Fierăriei sucevene se vor bucura şi de un şemineu, menit să le încălzească şi să le lumineze sufletele acum, în plină iarnă.


Intră acum și în grupul de