Si in acest an de Craciun “Hara te colinda in casa ta!”

Cu ocazia Sărbătorii Crăciunului, Complexul Muzeal Bucovina primeşte la Muzeul de Istorie grupuri de colindători preşcolari şi şcolari, însoţiţi de profesori sau părinţi. Acţiunea se desfăşoară în perioada 14 – 20 decembrie a.c., face parte din proiectul “Colindaţi muzeele” şi oferă colindătorilor o vizionare gratuită şi o surpriză dulce.

Ca în fiecare an, în data de 22 decembrie, la Muzeul de Istorie are loc manifestarea culturală “Noaptea cea mai lungă”. Sucevenii care vor participa la eveniment vor avea parte de un medalion Radu Bercea, de la ora 17:00. La ora 18:00, va fi aprinsă crucea din lumânări din Piaţa Drapelului, în memoria eroilor Revoluţiei din 1989, dupa care va fi extras biletul câştigător la tombola “Hara te colindă în casa ta!”.

Evenimentul va continua, de la ora 18:30, cu un concert de colinde susţinut de iubita formaţie Hara, momente în care cei prezenţi vor fi introduşi în atmosfera de sărbătoare şi magie a Crăciunului.

Organizatorii anunţă că în această zi muzeul va fi deschis până la ora 24:00, iar vizitatorii vor beneficia de intrare liberă.

loading...