Foodcourt-ul de la Iulius Mall Suceava se mută din nou pe terasa în aer liber


Intră acum și în grupul de

Foodcourt-ul de la Iulius Mall Suceava va funcționa din nou pe terasa în aer liber ca urmare a restricțiilor introduse în municipiul Suceava.

Chiar și în aceste condiții, bucătarii așteaptă în continuare clienții cu cele mai gustoase preparate, care pot fi luate la pachet și savurate pe terasă. Locația în aer liber dispune de un spațiu generos, cu peste 30 de mese și 100 de locuri, unde se poate de bucurat de o pauză de masă cu variate opțiuni.

„Punem siguranța ta pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși de siguranță, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor,” arată Iulius Mall Suceava.

Delicatese precum pizza cu blat pufos și mozzarella perfect topită, paste cu sos ragu, noodles cu un gust memorabil, bunătăți grecești ispititoare, faimoasele delicii orientale și multe alte preparate aburinde își așteaptă clienții. Pentru fan al mâncărurilor light sunt disponibile salatele cu ingrediente 100% naturale sau supele cremă pregătite cu mirodenii din belșug.


Intră acum și în grupul de