Marele premiu oferit de Iulius Mall Suceava la Tombola de Craciun merge la Humor


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava surprizele plăcute s-au ţinut lanţ toată luna decembrie. Paradele lui Moş Crăciun alături de vestitele personaje din poveştile de iarnă, spectacole cu Andra şi Nicolae Furdui Iancu, coruri de colindători şi multe cadouri nu doar pentru cei mici, dar mai ales pentru cei mari şi anume: preţuri irezistibile la produse în plin sezon!

Clienţii care au făcut cumpărături în perioada 5-24 decembrie 2009 de minim 100 lei din magazinele Iulius Mall Suceava au fost recompensaţi cu premii zilnice: un cadou de 300 lei si un robot PHILIPS.

Marele premiu, un VOLKSWAGEN POLO, a fost câştigat în Ajunul Crăciunului. Superba maşină, oferită de Iulius Mall Suceava în parteneriat cu AUTO MITRIC, a ajuns în posesia Danei Horga, de 36 de ani, din Gura Humorului, manager. Dana Horga a primit cel mai frumos cadou de Crăciun, fiind astfel răsplătită pentru fidelitate şi pentru că a cumpărat toate cadourile pentru cei dragi din Iulius Mall Suceava.

”În Ajun de Crăciun am cumpărat cadouri pentru familia mea din magazinele din Iulius Mall şi am participat la tombola sperând să câştig robotul de bucătărie, sau cumpărături cadou, dar Moş Crăciun mi-a făcut o surpriză la care nu m-am aşteptat. Când am fost sunată de reprezentanţii Iulius Mall, nu mi-a venit să cred că tocmai eu am câştigat maşina. Tocmai de aceea, recomand tuturor doamnelor şi domnişoarelor să folosească Iulius Mall ca destinaţie preferată de cumpărături şi distracţie”, a declarat, fericită, Dana Horga.

Şi pentru noul an, centrul comercial de tip mall din nordul tarii pregăteşte evenimente speciale, surprize inedite si plăcute, dar mai ales preţuri tentante pentru clienţii săi.


Intră acum și în grupul de