Restaurantele din foodcourt și cafenelele din Iulius Mall Suceava își așteaptă clienții în interior și pe terasă


Intră acum și în grupul de

Localurile din incinta Iulius Mall Suceava funcționează și în interior, dar cu o capacitate redusă la 30% din mese, pentru siguranța epidemiologică.

Dacă pofta de mâncare italiană, americană, mexicană, chinezească, englezească sau tradițională te aduce în foodcourt-ul din Iulius Mall Suceava, te vei putea bucura de preparate savuroase și în interior, unde locurile sunt reduse la 30% din capacitate. Poți alege să iei masa și în lumina blândă de toamnă de pe terasă, care funcționează la capacitate maximă. Totul este pentru siguranța ta, așa că atât în interior, cât și pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Cu delicii, atmosferă vibrantă și aceeași atenție pentru respectarea măsurilor de siguranță te întâmpină și cafenelele din Iulius Mall Suceava. Și în cazul lor capacitatea s-a redus la 30%, iar sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Ce a rămas neschimbat suntpreparatele apetisante și servirea impecabilă.


Intră acum și în grupul de