6 produse de care ai nevoie pentru a-ti creste productivitatea


Intră acum și în grupul de

Te simti coplesit de situatia actuala? Incertitudinea si noile conditii de lucru iti afecteaza productivitatea si te descurajeaza? Ei bine, exista cateva lucruri care te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele in timp util si sa-ti indeplinesti atributiile cu brio.

Spatiul si obiectele cu care lucrezi sunt foarte importante pentru productivitate, deoarece acesta fie te ajuta, usurandu-ti munca, fie te impiedica sa iti duci la indeplinire sarcinile.

Asadar, arunca o privire la produsele din lista de mai jos, care sunt special concepute pentru a-ti recastiga concentrarea si a-ti creste productivitatea in timpul pandemiei, dar si dupa.

Iata 6 dintre produsele care te vor ajuta sa-ti cresti productivitatea:

  1. Un planificator

Acesta poate fi sub forma unei agende sau a unei planse. Cu ajutorul unui planificator poti tine evidenta activitatilor si atributiilor pe care le ai de indeplinit.

Daca nu vrei sa achizitionezi unul, il poti faci chiar tu cu ajutorul unei caiet sau al unei bucati de carton pe care sa o imparti in urmatoarele sectiuni: planificare saptamanala si lunara, programe zilnice, stabilirea obiectivelor, lista To-do si notite. Pentru a fi mai usor de urmarit, foloseste culori diferite pentru fiecare sectiune.

  1. Un ceas desteptator

Cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Dar daca ai probleme cu trezitul dimineata, s-ar putea sa ai nevoie de un ceas desteptator.

Insa, acest lucru nu inseamna ca ai nevoie de cea mai puternica alarma de pe planeta, poti opta pentru un ceas desteptator cu o sonerie linistita, care sa te ajute sa te trezesti calm, nu sa tresari speriat cum se intampla uneori in cazul sunetelor puternice.

  1. Uleiuri esentiale

Nu lasa o atmosfera neplacuta sa stea intre tine si obiectivele tale. Cu ajutorul uleiurilor esentiale poti avea in camera un aer proaspat si frumos mirositor. Alege arome energizante de menta si fructe, care te vor ajuta sa ramai alert si concentrat.

Pentru a le imprastia prin camera, poti folosi un umidificator sau poti pune cateva picaturi pe un burete de bucatarie si sa-l asezi pe birou.

  1. Casti cu anularea zgomotului

Pentru a elimina zgomotul din jurul tau si pentru a te concentra pe sarcinile de serviciu, asigura-te ca ai la indemana o pereche de casti cu anularea zgomotului. Pe langa faptul ca nu vei fi distras de sunetele din jur, muzica te va ajuta sa fii mai creativ si mai relaxat, deci si mai productiv.

  1. Accesorii pentru birou

Acestea sunt esentiale pentru a-ti usura munca si pentru a evita momentele in care trebuie sa improvizezi tot felul de solutii, deloc profesionale, cum ar fi sa indoi colturile unui set de foi in loc sa folosesti agrafe de hartie.

Asadar, daca ai la indemana toate accesoriile si articolele de care ai putea avea nevoie –  capsatoare, rigle, suport pentru pixuri, lipici, banda adeziva sau tavi pentru organizare – vei fi mai productiv. Pe toate acestea le poti gasi pe site-uri de birotica online la preturi mai mult decat accesibile.

  1. Un set ergonomic pentru tastatura si mouse

O problema comuna a celor care lucreaza mult la calculator este durerea de la nivelul incheieturilor. Aceasta apare din cauza tinerii palmelor intr-o pozitie care nu este naturala, punand presiune pe articulatii.

Pentru a evita un astfel de disconfort, foloseste un set ergonomic pentru tastatura si mouse, pentru a putea sustinerea mainilor. Cele mai recomandate sunt cele din spuma cu memorie sau gel.

Asadar, daca vrei ca atunci cand lucrezi de acasa sa fii la fel de productiv ca atunci cand esti la birou, ia in considerare obiectele din lista de mai sus si modul in care acestea te vor ajuta sa fii mai eficient. Tot ce iti ramane de facut apoi este sa te apuci de treaba! (S.E.O)

Sursa foto: unsplash.com


Intră acum și în grupul de