Mii de suceveni au participat la Revelionul in aer liber


Intră acum și în grupul de

La trecerea dintre ani mii de suceveni au preferat să petreacă Revelionul în centrul oraşului. În ciuda frigului, aceştia au petrecut alături de invitaţii autorităţilor locale sucevene într-un spectacol care a durat mai bine de 4 ore.

Manifestările au debutat în jurul orelor 22:00 cu un program artistic de muzică populară, printre invitaţi numărându-se Alexandru Recoliuc, Gheorghe Finiş, Călin Brăteanu, Margareta Clipa sau Laura Lavric, dar pentru tineri punctul de forţă l-a reprezentat concertul susţinut de Fly Project.

Participanţii la Revelionul în aer liber au început să se adune cu mult timp înainte de începerea manifestărilor, aşa că în jurul orei 12:00 mii de locuitori ai municipiului reşedinţă de judeţ, dansau, cântau sau îşi făceau urări unii altora pe esplanada din faţa Casei de Cultură.

Dopurile de la sticlele cu şampanie au sărit la miezul nopţii în prezenţa primarului Ion Lungu, care s-a adresat sucevenilor de pe scena amplasată în faţa Casei de Cultură. “Vreau să mulţumesc tuturor locuitorilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în 2009. Vă doresc un An Nou cu sănătate şi multe realizări. La Mulţi Ani dragi suceveni!”, a spus edilul sucevean.

Tot la ora 00:00, cerul municipiului a fost cucerit de focul de artificii pregătit de autorităţi, care a ţinut aproape 10 minute şi a umplut de culoare ochii şi sufletele privitorilor. Chiar dacă o parte dintre participanţi s-au retras după acesta, petrecerea a continuat în centrul oraşului până în jurul orei 02:00.


Intră acum și în grupul de