Reduceri de iarna la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

“Deşi Moş Crăciun s-a întors în Laponia, vestitul lui ren Rudolf a rămas la Iulius Mall Suceava să se bucure de reducerile de iarnă oferite de toate magazinele în perioada 8 – 17 ianuarie 2010. Timp de zece zile, Rudolf vrea să profite de discount-urile tentante la produsele de sezon, care ajung şi la 80%”, anunţă departamentul de marketing al complexulul comercial sucevean.

Sucevenii care vor să facă shopping în această perioadă vor beneficia de reduceri de până la 80% la Bellissima Fashion şi Coly, de 70% la Be You, Cavaliere, Jolidon, Peacock’s, Ravioli, Sephora, Sprider Stores şi Terranova.

Discount-uri chiar şi de 60% din preţul afişat oferă Deluxe Cards, Kenvelo şi Lady in White şi de 50% Art Georgies, Bigotti, Blue Kids, Coton, Ina Design, InkArk, Intersport, Junker, La Scarpa, Leonardo, Louise, Mari-K, Massini, Meli Melo, Moa, Motivi, Motor, Nichi, Nokia, Sofiaman, Tamia by Timemode şi Valentini Bianco.

Preţurile au fost micşorate până la 40% la HV Street, Office Shoes şi Deco Center, iar la Picioru’ Gras, Rinnaldi şi Steilmann cu 30%. Divine a diminuat cu 25% costurile afişate, iar Adidas cu 25 de procente.

La Iulius Mall Suceava se găsesc şi alte oferte tentante, printre care reduceri la produse alimentare, accesorii de nuntă şi botez, ceasuri de aur, la vacanţele pe litoral, accesorii pentru telefoanele mobile, discount-uri la icoane şi produse de îngrijire, cărţi sau articole vestimentare gratis, la două produse cumpărate.

Chiar şi pentru animalele preferate Zoomania a pregătit surprize plăcute cumpărătorilor.
Pliantul reducerilor de iarnă poate fi găsit şi pe www.iuliusmall.com.


Intră acum și în grupul de