Iulius Mall Suceava anunță că și-a modificat programul de funcționare. Decizia a fost luată în contextul noilor măsuri impuse de autorități

Începând din 9 noiembrie 2020, programul de funcționare al Iulius Mall Suceava va fi în intervalul orar 10.00 – 21.00. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis între orele 07.00 – 21.00. În continuare, magazinele te așteaptă cu noile colecții, restaurantele din zona de foodcourt te întâmpină cu delicii în regim to go, iar pentru siguranța ta sunt implementate peste 40 de măsuri de protecție, arată complexul comercial într-un comunicat.

Începând cu data de 9 noiembrie 2020, Iulius Mall Suceava funcționează între orele 10.00 – 21.00. Decizia a fost luată în contextul noilor măsuri impuse de autorități. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis în intervalul orar 07.00 – 21.00.

Orice alte modificări vor fi anunțate

În Iulius Mall Suceava a fost implementat un pachet complet și complex de peste 40 de măsuri de siguranță. Fluxurile de intrare și ieșire sunt diferențiate, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active și dispensere cu dezinfectant.

Accesul în incinta Iulius Mall Suceava se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

Sărbătorile se apropie, iar cei dragi merită câte un cadou special.

Pentru a evita aglomerația clienții pot accesa sistemul de tracking, care permite raportarea densității din mall și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare.

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Suceava continuă să funcționeze, iar preparatele se pot lua la pachet și savura pe terasa exterioară, unde sunt puse la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, iar personalul poartă măști și mănuși.

„Pentru a fi cu toții în siguranță, recomandăm plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție”, transmite complexul comercial.