O tânără din Berchișești, care încerca să-și apere mama, a fost bătută de tatăl băut și agresiv. Polițiștii au întocmit dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu


Intră acum și în grupul de

Noapte grea pentru două femei, mamă și fiică, din comuna suceveană Berchișești din cauza unui conflict de familie.

Concret, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, o tânără (22 ani) din comuna menționată a sesizat Poliția despre faptul că a fost agresată chiar de către tatăl său, în timp încercând s-o apere pe mama de la bărbatul băut și violent.

Polițiștii au constat că agresorul (45 ani) a consumat în exces băuturi alcoolice și a provocat un conflict cu soția sa, respectiv mama tinerii.

Bărbatul a încercat să-și lovească soția, moment în care tânăra a intervenit, fiind bătută cu pumni și palme. Mai târziu, ea a fost diagnosticată cu „politraumatism prin lovire” și a primit îngrijiri medicale.

Totodată, polițiștii au emis pe numele agresorului un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, prin care s-a dispus părăsirea temporară a locuinței și păstrarea unei distanțe minime de 500m față de tânăra.

Agresorul s-a conformat și a părăsind locuința, afirmând faptul că va locui la domiciliul mamei sale de pe raza aceleiași localități.

Pe lângă asta, a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de