Un bărbat a murit strivit de mai multe panouri PVC în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava

Un bărbat (38 ani) din Piatra Neamț și-a pierdut viața în parcarea unui centru comercial din Suceava în timp ce descărca dintr-un camion mai multe panouri PVC.

Tragedia s-a produs duminică dimineața. Din primele cercetări reiese că bărbatul era asociat al unei întreprinderi din Piatra Neamț, care avea un contract încheiat cu centrul comercial din Suceava pentru a monta mai multe panouri, în vederea amplasării unui patinoar.

Astfel, duminică, bărbatul a transportat la Suceava materialele necesare și a început să le descărce dintr-un camion. El s-a urcat în semi-remorca autoutilitarei, după care a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, iar alți muncitori le transportau cu braţele până la locul de amplasare.

Într-un moment de neatenţie, trei panouri ce erau sprijinite de peretele semi-remorcii s-au prăbuşit, lovindu-l pe bărbat în zona capului și provocându-i mai multe leziuni.

Bărbatul a murit încă până la sosirea ambulanței, fiind ulterior diagnosticat cu traumatism cranian frontal sever, cu înfundare, leziuni ce sunt incompatibile cu viaţa.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă”.