Targul Colectionarilor si evenimente pentru cei mici, la Iulius Mall Suceava

Pasionaţii de obiecte vechi, buchiniştii şi colecţionarii îşi dau din nou întâlnire, sâmbătă şi duminică, la parterul Iulius Mall Suceava. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, propune clienţilor centrului comercial la această ediţie a Târgului Colecţionarilor piese inedite, unicat, de artă, mobilier, filatelie şi decoraţiuni.

Un Atelier de Creaţie a conceput activităţi distractive pentru copiii care fie se plictisesc, fie au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. Pe sâmbătă, la ora 12:00, în zona KidsLand, Palatul Copiilor a organizat atelierul unde micuţii vor descoperi o altă lume magică.

“Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!” Orice copil căruia îi plac poveştile este aşteptat în Iulius Mall Suceava, la Librăria Cărtureşti, pentru a servi adulţilor o porţie sănătoasă de amuzament, dar şi un meniu complet de copilărie savuroasă. Cărtureştiul şi-a făcut un obicei ca, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, să îşi umple ceainăria cu micuţi dornici de poveşti.

Copiii se bucură, la fiecare final de săptămână, de păpuşarii teatrului Puppet. Duminică, de la ora 12:00, la KidsLand, marionetele îi vor încânta pe micuţi cu personajele poveştilor populare sau basmelor fantastice.

loading...