DJ Nick Kamarera la pupitru, in Club Babylon din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Şi în acest weekend, cei mai petrecăreţi dintre suceveni pot alege să îşi petreacă serile în Club Babylon din Suceava, pentru că aici atmosfera va fi încinsă de tot felul de petreceri, care de care mai promiţătoare.

Organizatorii anunţă că joi la Club Babylon are loc “Student Hooot Party”, o petrecere dedicată studenţilor. Cei mai petrecăreţi şi mai neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu o serie de premii din partea casei. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Cioco, rezident în clubul sucevean. Intrarea este gratuită!

Vineri seară, invitatul special al clubului este Nick Kamarera, unul dintre cei mai în vogă DJ ai momentului, din România. Acesta a mixat de-a lungul vremii în cele mai în vogă cluburi din ţară, printre care şi MegaDiscoteca Tineretului sau Ring Discotheque din Costineşti. În ultimul timp s-a dovedit a fi şi un inspirit producător, contribuind, alături de Deepside Deejays, la hiturile Feeling, Beautiful Days şi Secret Ride.
Intrarea la eveniment este 15 lei!

Sâmbătă şi Duminică, DJ Cioco revine la pupitru în cadrul programului “Club Life by DJ Cioco!”. Atmosfera va fi încinsă de un show cu animatoare iar cei mai petrecăreţi vor fi răsplătiţi cu premii şi băuturi din partea casei. Intrarea este gratuită!


Intră acum și în grupul de