MUSIC & PUB provoaca Suceava la RUMMY


Intră acum și în grupul de

Primul concurs de RUMMY din 2010 va fi organizat sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 11, în mansarda MUSIC & PUB din Suceava, un club unde sunt așteptați 32 de iubitori ai acestui sport, care să se înfrunte pentru premii ”importante, specifice unui club”, după cum au anunțat organizatorii. Competiția, prima de acest fel din acest an în municipiul Suceava, se vrea a fi de fapt și un test pentru a descoperi potențialul acestui sport și, ”eventual, înființarea unui club în Suceava”. ”Sâmbătă vom afla cu exactitate cât de iubit este rummy la Suceava și dacă are rost să încercăm să înființăm și un club de rummy. Din ce semnale avem până acum, lucrurile par a merge pe un făgaș pozitiv și sperăm să avem parte de succes”, a declarat coordonatorul evenimentului, Constantin Mărcuș.

Concursul va fi organizat în sistem eliminatoriu, în competiție putând intra câte 4 concurenți la o masă, fiind 8 mese de joc pregătite. Regula e simplă: cine ajunge primul la 1000 de puncte câștigă masa și un loc în semifinală. De la aceeași masă va merge mai departe și cel situat pe locul II. În felul acesta, de la cele 8 mese vor continua competiția 16 jucători, care se vor bate însă pentru cele 4 locuri din finală. Toți cei patru jucători care vor accede în finală vor câștiga un premiu, în funcție de rezultat.

”Eforturile noastre se vor concentra pentru asigurarea unui cadru optim de desfășurare a competiției. Vreau să cred că cei care vor participa vor veni și vor pleca prieteni de aici. Acesta este și scopul acestui sport, să formeze caractere și să conducă la o foarte bună socializare. Avem motive să credem în acest eveniment”, a declarat C. Mărcuș.

Cei interesați pot obține mai multe detalii la MUSIC & PUB din Suceava, situat pe strada Mihai Viteazu, nr. 40, vis-a-vis de Agentia HELLO Travel sau la tel: 0230-212130.


Intră acum și în grupul de