„Un Crăciun pentru fiecare”- acțiune caritabilă a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților prin care își propune să ofere daruri unui număr de o mie de copii și o mie de bătrâni defavorizați din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a anunțat că lansează prima ediție a unei acțiuni caritabile prin care să doneze daruri pentru o mie de copii din județ aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului și nici măcar un dar de Crăciun, dar și pentru o mie de bătrâni care nu mai au niciun alt sprijin.

Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava lansează proiectul caritabil Un Crăciun pentru fiecare, ediția I.

Prin această acțiune caritabilă „Un Crăciun pentru fiecare” se intenționează să se aducă bucuria Nașterii Domnului, materializată sub formă de daruri care să conțină alimente de bază, haine de iarnă, lemne de foc și pachete cu dulciuri, unui număr de o mie de copii din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului și nici măcar un dar de Crăciun.

Mai mult, prin acest demers filantropic,se dorește să se vine și în ajutorul a o mie de bătrâni bolnavi care nu mai au nicio susținere din partea copiilor și a nepoților, cu un venit din care nu își permit achiziționarea hranei, medicamentelor și a lemnelor pentru a trece peste perioada de iarnă.

Campania se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie a.c., interval în care toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative, o pot face prin donații directe într-unul din conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Începând cu data de 20 decembrie, echipa de voluntari a Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei va merge la cei 2000 de beneficiari și le va împărți darurile.

Donațiile se pot face astfel:

Direct în conturile:

RON : RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014

EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110

Prin mandat poștal, la adresa: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România.


Intră acum și în grupul de