Weekend petrecaret, in Club Babylon din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Tinerilor suceveni amatori de cluburi şi distracţie li se pregătesc o serie de petreceri în acest weekend. Astfel, joi seară, studenţii suceveni sunt invitaţi la “Student Club Session Party”, petrecere ce va avea loc în clubul sucevean Babylon. Aceştia vor avea parte de un program special dedicat studenţilor iar cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali vor fi recompensaţi cu premii din partea casei.

Evenimentul este organizat cu sprijinul A.S.U.S – Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinut de DJ Cioco, rezident în Club Babylon. Intrarea este gratuită.

Vineri seară în clubul sucevean va fi organizată petrecerea “Friday Whistle Party”. Fluierele vor fi puse la dispoziţie de organizatori şi clienţii vor avea parte de oferte speciale la băuturi. Intrarea este gratuită.

Sâmbătă seara, sucevenii sunt aşteptaţi la “Tequila Party”, o petrecere la care, după cum anunţă organizatorii, toţi clienţii vor beneficia de “multe, foarte multe shot-uri din partea casei”. Distracţia va fi întreţinută de un show cu animatoare, de DJ-ul clubului Babylon şi de MC Dany. Intrarea este liberă.

Seara de duminică este rezervată celor mai petrecăreţi dintre suceveni, care vor avea parte de petrecerea “Club Life by DJ Cioco”. Clienţii vor fi recompensaţi cu premii şi băuturi din partea casei. Intrarea este gratuită.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758 536 725.


Intră acum și în grupul de