Iulius Mall Suceava a pregătit mii de cadouri în valoare de peste 8.000 de euro


Intră acum și în grupul de

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui să fie unul de poveste. Bucuria Crăciunului rămâne aceeași, indiferent de circumstanțe și distanțe! În aceste condiții, Iulius Mall Suceava a pregătit premii în valoare totală de peste 8.000 de euro!

Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate și timp petrecut împreună cu cei dragi, dar bucuria de a dărui și surpriza unui cadou sunt și ele două elemente cheie ale Crăciunului. La Iulius Mall Suceava vei avea parte de amândouă, pentru că cele mai harnice ajutoare ale Moșului vor fi premiate. Astfel, în perioada 4 – 23 decembrie 2020, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la Centrul Info. Zilnic, primele 181 de persoane înregistrate în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 23 și 100 de lei sau băuturi răcoritoare. Voucherele pot fi transformate în bijuterii de la Teilor, cosmetice de la Gerovital, jucării și hăinuțe pentru cei mici la Delia ’07, preparate delicioase de la Mado și cărți sau decorațiuni de la Cărturești. Valoarea totală a premiilor se ridică la peste 8.000 de euro!

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall Suceava, și chiar dacă shoppingul online este mai confortabil, nu despre confort este cadoul perfect, ci depre emoția alegerii lui și despre satisfacția de a-l simți exact așa cum o va face cel care îl primește. Pe lângă asta, personajele și scenetele fantastice aduc în Iulius Mall o atmosferă magică, iar globurile strălucitoare și luminițele sclipitoare completează atmosfera de sărbătoare. Și Moș Crăciun pregătește surprize pentru cei mici.


Intră acum și în grupul de