Spatiu de joaca pentru oameni mari, la libraria Carturesti din Suceava


Intră acum și în grupul de

“Ceainăria librăriei Cărtureşti se transformă în fiecare seară de joi în spaţiu de joacă. De data asta unul pentru oameni mari!”, anunţă echipa Cărtureşti din Suceava.

Aşa că sucevenii care, după servici, vor să-şi petreacă timpul într-un mod plăcut, să lase deoparte stresul şi grijile, să retrăiască pentru cîteva ore starea de libertate şi bucurie pe care-o au copiii cînd se joacă, pot face toate astea vizitând librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava.

Joi seara, librăria se transformă într-un spaţiu propice jocului, astfel că sucevenii pot alege să se relaxeze cu Sah, Table, Catan Scrabble, Monopoly, Quatro, Nu te supăra frate, Uno şi alte jocuri ale copilăriei.

“Dacă crezi că nu te poţi juca fară jucăriile preferate eşti liber să le aduci, poţi să le împarţi cu alţii şi să ne înveţi şi pe noi jocul tău preferat…” spun cei de la Cărtureşti.

Toţi cei care se joacă beneficiază de o reducere de 30% la produsele ceainăriei. Aşa că cei interesaţi de o “incursiune” în minunata lume a copilăriei au parte de acest lucru la Cărtureşti, în fiecare joi, de la 17:30 la 21:30.


Intră acum și în grupul de