CS Universitatea Suceava vrea sa “innoade” doua victorii (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a II-a a returului, formaţia suceveană va juca sâmbătă 6 februarie pe terenul echipei Minaur Baia Mare

Runda a II-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CS Universitatea Suceava o întâlnire deosebită, cea cu Minaur Baia Mare. De-a lungul anilor sucevenii i-au cam “bătut” pe maramureşeni în sala LPS şi au reuşit doar un singur egal pe terenul acestora după un final de meci incandescent.

“Partida cu Minaur Baia Mare este una deosebită dat fiind tradiţiei clubului, a faptului că joacă foarte bine acasă şi a faptului că publicul pune presiune asupra jucătorilor, antrenorilor şi arbitrilor.

Sunt convins că dacă vom evolua la fel cum am făcut-o în marea parte a disputei cu Energia Pandurii Târgu Jiu putem scoate un rezultat bun la Baia Mare”, a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

“Şi un punct este bun în disputa cu Minaur Baia Mare, însă noi mergem la victorie”, a declarat extrema stângă a formaţiei CSU Suceava, Florin Dospinescu

Partida cu Minaur Baia Mare din etapa a doua a returului Ligii Naţionale de handbal masculin este una de consolidare a moralului înaintea întâlnirii din Challenge Cup cu Time Burevestnik Lugansk, asta după Victoria cu Energia Pandurii Târgu Jiu. Handbaliştii suceveni mizează pe acest meci şi se gândesc doar la victorie.

“Suntem conştienţi că partida cu Minaur Baia Mare este una foarte dificilă, dar noi o vom aborda cu gândul la victorie. Orice punct câştigat ne poate apropia de obiectivul propus” a declarat interul stânga al echipei CSU Suceava, Claudiu Dediu.
“Avem de înfruntat o linie de 9 metri deosebit de puternică şi va trebui să avem în vedere acest fapt. Este clar că vom avea un meci de luptă, dar noi mizăm pe cele două puncte puse în joc a afirmat interul stânga a CSU Suceava, Sergiu Zvanciuc.
“Şi un punct este bun în disputa cu Minaur Baia Mare , însă noi mergem la victorie. Nu va fi uşor, dar orice punct scos pe terenul unei contracandidate la un loc de cupă europeană este foarte important”, a declarat extrema stângă a CSU Suceava, Florin Dospinescu.

“Vom avea de înfruntat o echipă care joacă foarte bine acasă şi are în sprijin un public mai mult decât înfocat. Noi avem însă un moral bun în debutul acestui sezon, am arătat o formă bună în disputa cu Energia Pandurii Tg.Jiu şi avem mare şansă să ne întoarcem neânvinşi la Suceava”, a declarat Bogdan Şoldănescu.

“Formaţia gazdă a meciului din etapa a doua a returului de campionat nu trece printr-o perioadă fastă şi noi sperăm să profităm de acest lucru. Nu dorim răul nimănui, dar trebuie să ne atingem obiectivul propus şi ne vom concentra pe realizarea acestui lucru”, a declarat pivotul echipei CSU Suceava, Marius Ignat.


Intră acum și în grupul de